Yrityksen toimitusjohtaja toimii Tomi Vasiljev. Vasiljev on koulutukseltaan liikennealan insinööri. Nuoresta iästä huolimatta häneltä löytyy kokemusta johtamisesta, bussiliikenteen kilpailuttamisesta, suunnittelusta, linjasto- ja aikataulusuunnittelusta, korjaamisesta ja ennen kaikkea hän on bussinkuljettajan oppinut sopeutumaan tilanteisiin.

Hänen lempisanontoihinsa kuuluukin pari lausahdusta; ”Tee, mitä teet, mutta tee se aina paremmin kuin viimeksi. ” ”Mies, joka voi hymyillä asioiden mennessä pieleen, on tullut keksineeksi jonkun, jota voi syyttää”.

Viime tiimipalaverissä Vasiljev kommentoi toimitusjohtajuuttaan lauseella ” Toimitusjohtajan työ on jatkuvaa erehdystä ja oppimista. Se on epäonnistumisten arviointia ja omien ratkaisujen kriittistä tarkastelua.”

Organisaation johtamisen lisäksi Tomia näkee säännöllisesti myös tienpäällä sekä hän vastaa Miodexin tilausliikenteen kehittymisestä. Yleensä tilausajojen tarjouspyyntöjen vastauksissa kuittauksessa onkin tuttu ja turvallisen toimitusjohtajan allekirjoitus.

Toimitusjohtajan työ onkin jatkuvaa erehdystä ja oppimista. Se on sitä epäonnistumisen arviointia ja omien ratkaisujen kriittistä tarkastelua. Tomissa on se hyvä puoli, että hän kysyy Jukalta, mikä nyt meni pieleen. Lahtisen Jukka omalta vastuualueeltaan tekniselta osa-alueilta vastaa.  Jukan vastuu alueella on myös ajoneuvot sekä korjaamo- ja huoltotoiminnot. Eli jos lamppu ei pala, kurkkaa auton kyljestä auton numero ja laita sähköpostia jukka.lahtinen@miodex.fi – ja huomenna palaa.

Jotteivat Tomi ja Jukka hukkuisivat töihin, on vastuuta jaettava. Linjaliikenteestä vastaa ajomestari Janne Seppänen. Jannen vastuualueellaan ovat linjaliikenteen päivittäisen pyörittämisen lisäksi yrityksen varikkotoiminnot ja niiden ylläpitäminen. Seppänenkin on vielä sen verran nuori, jonka täytyy päästä tienpäälle ”tuulettumaan”. Jos kohtaat Miodexin harjoittamassa linjaliikenteessä ongelmia, voit laittaa sähköpostia janne.seppanen@miodex.fi ja kopiokenttään tomi.vasiljev@miodex.fi, niin aletaan pureskelemaan asiaa palasiksi ja etsimään niihin ratkaisuja – vielä ei ole ollut, mutta jos..

Jos sähköpostin kirjoittaminen ei ole se miellyttävin tapa, saat meidät kiinni puhelimitsekin numeroista. On toivottavaa yhteydenottojen sijoittuvan arkipäiville klo 9-17 väliin;

Toimitusjohtaja

Tomi Vasiljev

045 2286 335

Liiketoimintajohtaja

Jukka Lahtinen

050 5261 131

Ajomestari

Janne Seppänen

040 5010 239