Kun uskaltaa lähteä, voi yllättyä. Saattaa löytää uusia ystäviä tai vanhat ystävät uusin silmin. Ensimmäinen askel on jo osa matkaa, onneksi tutussa kyydissä tuntee olonsa hyväksi.

Kerro meille, minne haluat lähteä, me hoidamme reittisuunnittelun ja aikataulutuksen puolestasi. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus sujuvien reittien valinnasta. Ammattikuljettajamme vie Sinut ja matkaseurueesi sovitussa aikataulussa perille – turvallisesti ja asiakaslähtöisesti, Teidän toiveitanne kuunnellen.

Tilausajoissa olemme erikoistuneet isompien ”ajoryppäiden” suunnitteluun, sillä liikennesuunnittelijamme hyödyntävät yhteistyökumppaneitamme huomioiden ajoneuvokiertojen tehokkuuden. Tehokas autokierto näkyy loppuasiakkaalle aina kustannustehokkuutena.

Luettele meille tarpeelliset kyydit, me puolestamme järjestämme liikennesuunnittelun ja ajoneuvot sovittuun paikkaan ammattitaitoisten kuljettajien kanssa.  Teidänkin kanssa on mukavaa aloittaa yhteistyö!

Lähtöpäivä ja -aika:

Lähtöpaikka:
Lähtöpaikan tarkenne:

Matkakohde:
Matkareitti ja kohteet:
Kuljetus on yhdensuuntainen vienti


Paluulähtö kohteesta:
Paluupaikka:
Paluupaikan tarkenne:


Haluan tarjoukset viimeistään:


Arvioitu henkilömäärä:


Auton varusteet: Turvavyöt kaikissa istuimissaWCInvanostinSähköAlkolukkoMatkustamon kylmäilmastointiIsot tavaratilatMikrofoniJääkaappi


Hakijan tiedot: